به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به نامگذاری سال به حمایت از کالای ایرانی، حمایت از اقلام پزشکی ساخت داخل را سبب ایجاد اشتغال و افزایش امید در کشور دانست.
وی از تولید کنندگان دارو خواست برای برخوردارشدن از حمایت مردمی بر کیفیت تولیدات خود بیفزایند.
آیت الله مکارم شیرازی طب سنتی که در چارچوب قانون و ضوابط باشد را تاثیر گذار و مورد تایید قرار داد و افزود: در روایات و احادیث اهل بیت (ع) چیزی به نام طب اسلامی وجود ندارد و برخی با یک مشت خرافات هم به اسلام و هم به طب سنتی آسیب می زنند.
وزیر بهداشت و درمان از بی ضابطه بودن طب اسلامی(سنتی)در کشور انتقاد کرد وافزود : برخی افراد، بدون تخصص و با هدف کسب درآمد وارد این عرصه می شوند که هم برای طب سنتی و هم برای روحانیت مشکل آفرینی می کنند.
وی بر حمایت از اقشار کم درآمد در طرح تحول سلامت تاکید کرد و گفت: در حال حاضر هیچ جنازه ای به دلیل ناتوانی مالی خانواده متوفی در بیمارستان نگه داشته نمی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ