زور استقلال به دلارهای نفتی نرسید

شاهکار ناداوری

العین 2 – استقلال 2. این نتیجه به خودی خود برای استقلالی که در ورزشگاه بن زاید امارات بازی می کرد حکم پیروزی را دارد، اما آنچه در زمین فوتبال رقم خورد فقط زشتی بود.
کد خبر: ۱۱۲۷۷۴۱

داور مالزیایی با سوت های بودار خود یکی از زیبا ترین بازیهای لیگ قهرمانان آسیا را به یک فوتبال زشت تبدیل کرد. به فوتبالی که داور در آن به تنهایی نتیجه بازی را عوض می کند و اسباب رضایت شیخ های اماراتی را فراهم می کند. استقلال بی شک برنده مطلق این بازی بود. تیم شفر هیچ چیز برای بردن کم نگذاشت. از دقیقه یک تا دقیقه 90. آبی ها برای همه تاکتیک های حریف برنامه داشتند، الا امیر ال بن یعقوب داور مالزیایی مسابقه. کسی که چشم را روی گل مشکوک به آفساید العین بست. کسی که به جای گرفتن خطای تمارض مهاجم العین، برای آنها اعلام پنالتی کرد. کسی که خطای محرز روی تیام را پنالتی نگرفت و بالاخره کسی که بی خود و بی جهت پس از دفع صحیح توپ توسط پژمان منتظری، برای العین اعلام پنالتی کرد. این داور یک تنه بازی را برای تیم اماراتی مساوی کرد و استقلال را از یک برد شیرین محروم.

برای استقلال در این بازی مامه تیام در دقایق 52 و 78 گلزنی کرد، اما این دو گل با وجود داور مالزیایی کفایت برد نکرد. العین روی یک صحنه مشکوک به آفساید در دقیقه 63 توسط مرکوس برگ به گل تساوی رسید. همین بازیکن در دقیقه 76 پشت ضربه پنالتی ایستاد که اصلا پنالتی نبود. درخشش سید حسین حسینی در این صحنه استقلال را به بازی برگرداند. او هم پنالتی را دفع کرد و هم در برگشت ضربه برگ را مهار کرد. با این واکنش طلایی استقلال فرصت پیدا کرد تا توسط تیام به گل دوم برسد. بعد از آن داور چشمش را روی یک پنالتی محرز روی تیام بست تا آبی ها از رسیدن به گل سوم محروم شوند، اما این هم پایان کار نبود. اوج ناداوری در حق استقلال در دقیقه 89 بود که داور، در عین ناباوری باز هم برای العین اعلام پنالتی کرد، آن هم روی صحنه ای که اصلا خطا نبود. به این ترتیب العین با گل احمد خلیل، به شکلی مفتضحانه از شکست مقابل استقلال گریخت و بازی با تساوی 2-2 به پایان رسید.

صعود ذوب آهن به رده دوم

در گروه B همه چیز به نفع ذوب آهن رقم خورد. سبزو سفید پوشان اصفهانی در فولادشهر، با ارائه یک نمایش بی نقص با دو گل مقابل الوحده امارات به پیروزی رسید و دومین پیروزی خود را جشن گرفت. ستاره بی چون و چرای این بازی مرتضی تبریزی بود که هر دو گل ذوب آهن را در دقایق 34 و 74 زد تا یک پیروزی شیرین را به هواداران اصفهانی تقدیم کند. البته همین برد هم برای صعود ذوب آهن به رده دوم جدول کافی بود چراکه در دیگر بازی این گروه الدحیل در قطر با نتیجه 3 بر 2 از سد لوکوموتیو تاشکند ازبکستان گذشت. با این نتایج الدحیل 9 امتیازی شد و ذوب آهن با 6 امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها