میدان‌های فاطمی (س)

در سالروز شهادت ام‌ابیها، حضرت فاطمه زهرا(س) اجتماع بزرگ عزاداران فاطمیون با حضور اقشار مختلف مردم در تهران و برخی شهرهای دیگر برگزار و پیکر مطهر 156 شهید گمنام در 20 استان تشییع شد.
کد خبر: ۱۱۲۳۹۶۱

به گزارش جامجم، در سالهای گذشته تجمع عزاداری در روز شهادت حضرت زهرا (س) برگزار میشود که محلی برای عرض ارادت عزاداران فاطمی و همچنین تبیین اصول انقلاب اسلامی و شعائر اسلامی انقلابی بوده است.

دیروز نیز جای جای ایران اسلامی در سوگ حضرت فاطمه زهرا(س) عزادار بود و عاشقان ایشان در غم بزرگ شهادت دختر نبی خدا عزاداری کردند. همزمان با تهران برخی شهرهای دیگر هم در این غم بزرگ عزاداری کردند. عزاداران با تجمع در اماکن مقدس و مذهبی در سوگ شهادت مادر سادات اشک ریختند. در حرم رضوی دوستداران خاندان عصمت و طهارت پس از عرض ادب به ساحت مقدس صاحب آستان در عزای حضرت فاطمه (س) به سوگواری پرداختند.

همزمان با شهرهای دیگر، سوگواران تهرانی هم مراسمی را در میادین و نقاط مختلف تهران از جمله هفتم تیر و فاطمی برگزار کردند. اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی با مرثیهسرایی و برپایی نماز ظهر و عصر با حضور هزاران نفر از زنان و مردان تهران؛ به مناسبت سالروز شهادت این بانوی بزرگ اسلام و با سخنرانی حجتالاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران در میدان فاطمی همراه بود.

به گزارش ایرنا، حجتالاسلام صدیقی اظهار کرد: رضایت حضرت فاطمه زهرا(س)به ولایتمداری، دینداری، تلاش و کوشش، قهر بودن با استکبار و ظالمین، توجه به غیرت و حجاب است. صدیقی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) دل به مادیات دنیوی نبست، گفت: رضایت فاطمه (س) به ولایتمداری، دینداری، راز و نیاز با معبود، حفظ حجاب برتر و عفت و غیرت است. امامجمعه موقت تهران ادامه داد: براساس بیان قرآن کریم، فاطمه زهرا(س) عصمت کبری است. امامجمعه موقت تهران با بیان اینکه سعادت دنیا و آخرت در گرو ولایتمداری است، اظهار کرد: در خطبه فدکیه، رمز وحدت و دور شدن از هرج و مرج در جامعه را ولایتمداری عنوان کرده که حضرت فاطمه(س) در این خصوص زبانزد است.

وی با اشاره به اینکه دو قطبی شدن جامعه به واقع راه دادن بیگانه به خاک کشور است، تصریح کرد: دو قطبی کردن، خیانت به جامعه است چرا که ولایت ما به منزله پدر و امت نیز اعضای یک خانواده هستند.وی همچنین خطاب به مسئولان گفت: باید برای خدمت به مردم بیتوقع و بیمنت کار کرد.

اگر با رانت نورچشمیها مماشات شود ارتجاع قطعی است

سیدابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی نیز در اجتماع عظیم عزاداران فاطمی تهران در میدان هفتم تیر با اشاره به اینکه جریانی میخواست امامت را در خلافت هضم کند و تمام تلاشهای پیامبر (ص) را در پوشش نفاق از بین ببرد، اظهار کرد: فاطمه اطهر (س) با دو وسیله «خطبههای روشنگر و آتشین» و «اشک» نقاب را از چهره نفاق کنار زد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی ادامه داد: قرآن این سوال را مطرح میکند که اگر روزی وجود مقدس پیامبر (ص) بین شما نبود، قرار است به عقب برگردید و زحمات پیامبر و تلاشهای ایشان به هیچ انگاشته شود، قرار است دوباره مدینهالنبی برگردد به اخلاق جاهلی و دوباره روحیه اشرافیگری در جامعه مستولی و به نیازمندان بیتوجهی شود؟

تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: اگر به انقلاب پیامبر، آفتها و مشکلات بیتوجهی کردیم و این آرمان شهری که به نام قرآن و دین برپا شده آسیب دید، خداوند متعال، پیامبر و دین آسیب نمیبینند، بلکه همان مردمی ضرر میکنند که با این همه تلاش و فداکاری و هزینه دادن، انقلاب کردند.رئیسی افزود: امروز در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب، آفتهایی که انقلاب را تهدید میکند همان آفتهایی است که جامعه پیامبر را تهدید میکرد.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: اگر به جای مردم به بیگانه اعتماد کردید، اشرافیگری جای توجه به محرومان را گرفت، در فرهنگ و سیاست و اقتصاد الگوهای لیبرال استفاده شد، به جای استقلال اقتصادی و سیاسی و فرهنگی، وابستگی به بیگانه به اسم تعامل با دنیا، توجیه و تئوریزه شد و به جای مبارزه بیامان با فساد و تبعیض، با رانت و فساد نزدیکان و نورچشمیها مماشات شد، عقبگرد و ارتجاع قطعی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها