در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش سلامت آنلاین، صرفنظر از روشهایی که آشپزها و اغذیهفروشان برای استفاده از پنیر در مواد غذایی به کار میبرند، یک رستوران در ابوظبی روشی را به کار گرفته که تعداد زیادی موافق و مخالف را وادار به اظهار نظر درباره آن کرده است. این رستوران با استفاده از سرنگی مخصوص، پنیر داغشده را درون نان برگر تزریق میکند و آن را در اختیار مشتریانش میگذارد.
مخالفان این شیوه معتقدند چنین کاری نهتنها مشمئزکننده، بلکه کلا در دنیای آشپزی مسخره است، موافقان هم اظهار کردهاند استفاده از سرنگ برای تزریق پنیرهای چدار و مانند اینها سبب افزایش بهداشت و سلامت در روند تهیه غذای رستورانی شده و مشتریان با اطمینان بیشتری میتوانند غذایشان را بخورند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم