خندوانه و جناب خان مهمان نوروزی خواهند شد

مدیر شبکه نسیم از تلاش این شبکه در آماده سازی برنامه خندوانه برای نوروز آینده خبر داد.
کد خبر: ۱۱۱۰۳۷۹
خندوانه و جناب خان مهمان نوروزی خواهند شد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رسانه ملی، محمد احسانی در خصوص ضبط سری جدید «خندوانه» گفت: تیم «خندوانه» در مرحله تشکیل جلسات اتاق فکر، بررسی ایده و طرح‌های جدید است و از اسفند ضبط این برنامه آغاز و نوروز مهمان خانه مردم خواهد شد.

وی در مورد دکور برنامه گفت: محل ضبط برنامه هنوز قطعی نشده و عوامل در حال ساخت ابتدایی دکور و انتخاب محل مناسب به لحاظ وسعت و نصب دکور مورد نظر هستند.

مدیر شبکه نسیم در مورد برنامه «گپ کوک» و تولید مجدد آن نیز خاطرنشان کرد: «گپ کوک» در 12قسمت تولید شده بود که با نام «دلوزیون» روی آنتن رفت و تولید مجددی نخواهد داشت؛ اما طرح های دیگری در زمینه موسیقی و آواز سنتی در مرحله بررسی داریم که طرح های خوبی هستند؛ اما در سال 97 درباره اجرایی شدن آنها به جمع بندی خواهیم رسید.

رامبد جوان، پیش از این در یک برنامه تلویزیونی در شبکه شما با تایید حضور جناب خان در سری جدید این برنامه خبر از به نتیجه رسیدن مذاکرات برای حضور جناب خان در سری جدید خندوانه داده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها