گاهی تلویزیون، گاهی سینما

براد پیت کار بازیگری در تلویزیون را از سال 1987 و همزمان با ورود به دنیای سینما آغاز کرد. در ابتدای کار چون هنوز معروف نبود، در هر دو رسانه در نقش‌های کوچک و کم‌اهمیت ظاهر شد.
کد خبر: ۱۱۰۴۹۱۰

شروع کار تلویزیونی پیت، با شبکه ان.‌بی.‌سی بود و بعدا به شبکه‌های دیگری همچون فاکس و آ‌.بی‌.سی هم رفت.

سال 1990 در دو فیلم سینمایی تلویزیونی ظاهر شد و نقش‌های خوبی در آنها گرفت. از سال 1991 که با فیلم سینمایی «تلما و لوئیز» به صورت چهره‌ای موفق درآمد، همکاری‌اش با تلویزیون کم و کمتر شد. در سال‌های بعد، او به عنوان بازیگر مهمان در تعدادی از برنامه‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی ظاهر شد. به صورت طبیعی، حضور او در این نوع کارها کوتاه بود، اما به نظر می‌رسد اوضاع تغییر کرده و بازیگر 53 ساله این روزها نگاه دیگری به تلویزیون دارد.

سال قبل پیت برای اولین بار، در پنج اپیزود برنامه «نمایش جیم جفریز» ظاهر شد. همان زمان تحلیلگران قاب کوچک گفتند در آینده نزدیک پیت همکاری‌های بیشتر و نزدیک‌تری با تلویزیون خواهد داشت. مدت زمان کوتاهی پس از این پیش‌بینی، خبر تولید مجموعه «شیرین تلخ» به تهیه‌کنندگی پیت پخش شد. حتی شنیده می‌شود این بازیگر و شرکت فیلمسازی او، برنامه‌های بیشتری برای ساخت مجموعه‌های تلویزیونی دارند. به گفته نزدیکان پیت، او منتظر است تا نوع واکنش منتقدان و تماشاگران به شیرین تلخ را ببیند و پس از آن، بقیه کارهای تلویزیونی خود را وارد مرحله تولید کند. در این رابطه، قوت قلبی که استفانی دانلر به پیت داده، باعث دلگرمی بیشتر او شده است.

این نویسنده می‌گوید: شیرین تلخ برای من تلخی و شیرینی‌های زیادی داشته است. یکی از شیرینی‌های بسیار خوب آن، تولید مجموعه در شرکت فیلمسازی براد پیت است. او داستان نوول را بسیار پسندیده و گفته مجموعه‌ای تماشایی از آن ارائه خواهد کرد. بی‌صبرانه منتظر کار و همکاری با این آدم‌ها و گروه درخشان هستم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها