برجام مسیری یکطرفه نیست

نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح کرد: برجام مسیری یکطرفه نیست و اجرای تعهدات از سوی ایران در صورتی می‌تواند ادامه یابد که همه طرف‌های برجام به اجرای کامل و بی‌قید و شرط تعهدات خود ادامه دهند.
کد خبر: ۱۰۹۶۸۳۰

به گزارش فارس، رضا نجفی در جریان برگزاری نشست فصلی شورای حکام ضمن اشاره به این‌که وضعیت اجرای تعهدات دیگر طرف‌های برجام بویژه آمریکا غیر قابل قبول است، گفت: دولت آمریکا بر خلاف متن و روح برجام بخصوص بندهای 26، 28 و 29 آن با محدود کردن منافع ایران از توافق مزبور رویکردی منفی در جهت تضعیف اجرای موفقیت‌آمیز برجام در پیش گرفته است.

وی ضمن تاکید بر ضرورت صیانت از اطلاعات پادمان هسته‌ای کشورمان از سوی آژانس، توضیحاتی در زمینه تولید و عرضه آب سنگین به بازارهای بین‌المللی و همچنین تعاریف موردنظر کشورمان در زمینه ذخیره و موجودی اورانیوم کمتر غنی شده ارائه داد و طرح تفاسیر خودسرانه از مفاد برجام را قویا مردود شمرد.

آمانو: نگرانی درباره بند T ضمیمه برجام نداریم

در همین حال، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان این‌که نگرانی درباره بند T ضمیمه برجام نداریم، گفت: در حال راستی‌آزمایی پایبندی ایران به بندهای مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای از جمله بندT هستیم.

به گزارش فارس، یوکیا آمانو در کنفرانس خبری بعد از نشست شورای حکام، پایبندی کامل ایران را به توافق هسته‌ای اعلام کرد و با بیان این‌که درباره سفرش به تهران به شورای حکام گزارش داده، گفت از ایران خواستم تا پروتکل الحاقی را تصویب کند.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره دسترسی بازرسان آژانس به تاسیسات مختلف از جمله نظامی، گفت: بندT ضمیمه نخست برجام، شامل هیچ‌بندی درباره دسترسی آژانس به تاسیسات مختلف نیست.

مدیرکل آژانس اتمی با تاکید بر این‌که آژانس به تمام مکان‌هایی که نیاز بوده دسترسی داشته، عنوان کرد: من هرگز نگفته‌ام ایران در انطباق با برجام هست یا نیست، من همواره اعلام کرده‌ام تعهدات مرتبط با هسته‌ای ایران، طبق برجام در حال اجراست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها