به گزارش جام جم آنلاین از فارس، پلیس لندن هنگام دستگیری یک نوجوان 15 ساله سیاهپوست، وی را به شدت مجروح کرده است.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، «ترل دکوستا جونز برتون» نوجوان 15 سالهای است که روز گذشته در لندن توسط افسران پلیس دستگیر و از شدت جراحات در بیمارستان بستری شد.
سخنگوی پلیس لندن گفت: این نوجوان درحالی که دوچرخه میراند، بعد از آن دستگیر شد که گزارشی مبنی بر دزدی به پلیس ارائه شده بود.
شدت جراحات ناشی از ضرب و شتم آنقدر زیاد بود که وی در بیمارستان بستری شد و در حال حاضر تحت نظر است.
پلیس استخوان فک این نوجوان را شکسته و با شدت ضربات، زخمهای زیادی بر سر و صورت وی وارد کرده است.
مادر این نوجوان سیاهپوست با شکایت از پلیس خواستار رسیدگی به پرونده وی شد. پنج افسر پلیس بعد از این اتفاق مورد بازجویی قرار گرفتند.
پیش از این تحقیقاتی مبنی بر رفتار نژادپرستانه پلیس انگلیس نشان میداد، افسران پلیس در این کشور رفتار تبعیضآمیزی نسبت به سیاهان دارند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد