مربای زنجبیل و سیب

پاییز، فصل سیب‌های قرمز و سبز و زرد آبدار و خوشمزه است که خواص شگفت‌انگیز آن باعث شده که همه متخصصان، سیب را جزو برترین مواد غذایی از منظرهای مختلف بدانند. پایین آوردن کلسترول، تقویت دستگاه گوارش، درمان آنمی، کاهش خطر حملات قلبی، درمان و پیشگیری از آسم، بهبود دیابت، پیشگیری و درمان آلزایمر از جمله خواص این میوه خوش‌طعم پاییزی است که این هفته طرز تهیه مربای آن را آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۱۰۹۵۲۳۰

مواد لازم:

سیب: 500 گرم / شکر: 5 لیوان / زنجبیل تازه: 500 گرم / آب: 5 لیوان / آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری / چوب دارچین: 1 تکه

زنجبیل تازه را نازک ببرید یا رنده کنید و با آب بپزید تا نرم شود. چوب دارچین را هم در آب زنجبیل موقع پخت بیندازید. سیب‌های رنده شده یا چهارگوش خرد شده را با شکر مخلوط کنید و به آب و زنجبیل بیفزایید و اجازه دهید نیم ساعتی کاملا باهم بپزد. وقتی پخت و قوام آمد، آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را خارج کرده و مربایتان را در هوای اتاق قرار دهید تا خنک شود و بعد در ظرف شیشه‌ای کاملا خشک شده بریزید و درب آن را ببندید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها