سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مواد لازم:
سیب: 500 گرم / شکر: 5 لیوان / زنجبیل تازه: 500 گرم / آب: 5 لیوان / آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری / چوب دارچین: 1 تکه
زنجبیل تازه را نازک ببرید یا رنده کنید و با آب بپزید تا نرم شود. چوب دارچین را هم در آب زنجبیل موقع پخت بیندازید. سیبهای رنده شده یا چهارگوش خرد شده را با شکر مخلوط کنید و به آب و زنجبیل بیفزایید و اجازه دهید نیم ساعتی کاملا باهم بپزد. وقتی پخت و قوام آمد، آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را خارج کرده و مربایتان را در هوای اتاق قرار دهید تا خنک شود و بعد در ظرف شیشهای کاملا خشک شده بریزید و درب آن را ببندید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد