در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مواد لازم برای تهیه ترشی آجیل:
تمبرهندی: یک بسته، پسته: 200گرم، بادام هندی: 200 گرم، بادام: 200 گرم، گردو: 200 گرم، برگه زردآلو: 200 گرم، آب جوش: نیم لیتر، سرکه سفید: نیم لیتر، چوب دارچین: چند تکه، هل: 1/5 قاشق چایخوری
مغزهای آجیلتان را به صورت جداگانه چندساعتی در آب خیس کنید و پوست آنها را بگیرید و کامل خشک کنید. برگه زردآلو را در آب جوش، 8 الی 10 ساعت خیس کنید. سرکه را به آن افزوده و پنج دقیقه بجوشانید و بعد با گوشکوب برقی آن را مخلوط کنید. تمبرهندی را با سرکه خیس کرده تا نرم شود بعد صاف کنید و به برگه زردآلو اضافه کنید. بعد ادویهها و آجیلهای پوست کنده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و میزان سرکه آن را بچشید، اگر کم بود بیفزایید. بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. بعد از حدود 10 روز ترشی شما آماده مصرف است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم