در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
پتاژ این هفته ما از لوبیا سفید که یکی از غنیترین انواع حبوبات به شمار میرود همراه با چغندر قرمز تشکیل شده است.
مواد لازم برای چهار نفر:
لوبیا سفید: یک لیوان، سیبزمینی: 2 عدد، چغندر قرمز: 3 عدد، هویج: 2 عدد، سیر: 2 حبه، روغن زیتون: به مقدار لازم ، نمک و فلفل: به مقدار لازم
لوبیاسفید را از شب قبل خیس و آبش را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. لوبیا را همراه با آب در قابلمهای بریزید و دوساعتی بپزید تا کامل نرم شود. لبو، سیبزمینی و هویج را بشویید و با چند لیوان آب داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید و بعد از پخت همراه با لوبیا سفید در میکسر ریخته و کامل میکس کنید.
سیرتان را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید و تمام موادی را که میکس کردهاید داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت شعله گاز را کم کنید و هم بزنید تا پتاژ غلیظ شود و داغ سرو کنید. میتوانید یک قاشق از لوبیا سفید را جدا میکس کنید و برای تزئین هنگام سرو روی پتاژ بریزید.
آبگوشت قورمه سبزی (همدان)
آبگوشت قورمه سبزی از غذاهای سنتی و محبوب همدانی است. برای درست کردن آبگوشت قورمه سبزی باید آب خورشت قورمه سبزی را کمی بیشتر بگیرید و گوشت آن را هم درشت تر خرد کنید.
مواد لازم برای پنج نفر:
گوشت گوسفند: نیم کیلوگرم، لوبیا قرمز: یک لیوان، سبزی قورمه: 250گرم، لیمو عمانی: 4 عدد، پیاز: 2 عدد، تخم مرغ: 2 عدد، سیبزمینی: 2 عدد، زردچوبه، فلفل و نمک: به میزان لازم
گوشت را درشت خرد کرده و همراه پیاز کمی در روغن سرخ کنید. لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید و به گوشت بیفزایید، سبزی قورمه را به آن اضافه کرده و آب بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه آن را اندازه کرده و اجازه دهید سه ساعتی با هم بپزد. بعد از پخت، لیمو عمانی را سوراخ کرده و در خورشتتان بیندازید. سیبزمینیها را هم پوست کنده و تکهتکه خرد کنید و داخل خورشت بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. پس از پختن مواد، تخم مرغها را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید.
کوفته شیرین کرمانشاهی
کوفته در بسیاری از شهرهای کشور توسط کدبانوها و آشپزها به صورت گوناگون و محلی پخته میشود، این غذا همچنین یکی از غذاهای سنتی کرمانشاهیها هم محسوب میشود که مردمان خوب این سرزمین بیشتر با طعم کمی شیرین و ملس آن را میپسندند. اگر از طعم معمول کوفته خسته شدهاید، این روش محلی اهالی غرب کشور را امتحان کنید.
مواد لازم برای چهار نفر:
برنج: 200 گرم، گوشت چرخکرده:300 گرم، پیاز: یک عدد، تخممرغ: یک عدد، نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری، شکر: 100 گرم، سرکه: دوسوم لیوان، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان دلخواه
برنج را با کمی آب بپزید، پیاز را رنده و به گوشت چرخ شده اضافه و با آن مخلوط کنید و به ظرف برنج بیفزایید. بعد نمک، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست کامل ورز دهید. بعد از مخلوط شدن کامل مواد با هم، تخم مرغها را بشکنید و با مواد ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و گرد کنید و کف تابه بچینید. سرکه را با یک لیوان آب، دو قاشق روغن و شکر ترکیب کنید و روی شعله بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس سس را روی کوفتهها بریزید و یک ساعت کوفته را روی حرارت متوسط بپزید و همراه ماست محلی سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: