بازگشت سلامت حجاج

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حج امسال در سلامت کامل و بدون بروز و شیوع هیچ نوع بیماری واگیر به پایان رسید و هیچ بیماری خاصی از عربستان وارد کشور نشده است.
کد خبر: ۱۰۷۴۵۶۷

به گزارش ایرنا، محمود نبوی افزود: اوایل که زائران به عربستان رفته بودند، مقداری سرماخوردگی بین حجاج وجود داشت، ولی اواخر مراسم حج که زمان بازگشت حجاج بود، میزان شیوع این بیماری نیز بسیار کاهش یافت. وی درباره بروز بیماری آنفلوآنزا میان حجاج گفت: اکنون فصل شیوع آنفلوآنزا نیست و از این نظر هیج نگرانی وجود ندارد. البته اواخر تابستان همیشه مواردی از ذکام و سرماخوردگی مشاهده می‌شود که بیماری شدید و قابل توجهی نیست.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره اصول بهداشتی که حجاج و اطرافیان آنها باید رعایت کنند، گفت: اگر در موارد تک گیر میان حجاج سرماخوردگی یا ذکام مشاهده شود، آنها نباید روبوسی کنند ولی بیماری شدید و نگران کننده‌ای که نیاز به توصیه جمعی باشد، وجود ندارد.نبوی بیان کرد: به‌طور کلی از نظر بیماری‌های واگیر حج امسال، در سلامت برگزار شد و مورد خاصی از بیماری که از ورود آن به کشور نگران باشیم وجود ندارد، البته مواردی از بروز بیماری قلبی ـ عروقی در بین برخی حجاج که سن بالاتر دارند، وجود داشته است که ربطی به بیماری‌های واگیر ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها