به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سردار حیدر عباس زاده گفت: روز هفتم شهریور در پی وقوع قتل پسر جوانی در شهرستان اندیمشک، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت. بررسی های اولیه نشان می داد پسر جوان پس از بحث و جدل با پدرش، از سوی او مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات تخصصی و بررسی آثار بجا مانده،محل اختفاء قاتل را شناسایی و در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهش دستگیر شد.
سردار عباس زاده در ادامه با اشاره به اینکه از متهم یک قبضه سلاح کلاشینکف به همراه سه تیغه خشاب و40عدد فشنگ جنگی کشف شد، افزود: متهم در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی اعتراف و انگیزه قتل را اختلاف خانوادگی عنوان کرد.
فرمانده انتظامی استان خوزستان در خاتمه با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی راهی مراجع قضائی شده، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی مصمم است ضمن اعمال قانون با مخلان نظم و امنیت با قاطعیت برخورد کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان