سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست میکنیم متفاوت است.
مواد لازم برای 5 نفر:
برنج: 3 پیمانه، هویج: 500 گرم، فیله مرغ: 300 گرم، زعفران دمکرده: 2 قاشق سوپخوری، تخممرغ: 3 عدد، ماست پرچرب: 4 قاشق سوپخوری، پیاز: یک عدد، کره: 50 گرم، دارچین: یک قاشق مرباخوری، زردچوبه: یک قاشق مرباخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم ، روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید. هویجها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیلههای مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید.کمی زعفران دمکرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویجها در تابه با یک لیوان آب بپزید.
برنجتان را آبکش کرده، زردههای تخممرغ را با ماست و زعفران دمشده مخلوط کنید. مایه تهچینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابهتان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.
مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید. کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.
توپک ماهی سرخ شده
خیلی از بچهها برای خوردن غذاهای دریایی اشتیاقی از خود نشان نمیدهند. این توپکهای کوچک را تهیه کنید و به کودکان بدهید تا هم شبیه غذاهای دریایی نباشد و هم از خواص فوقالعاده ماهی در تغذیهشان استفاده کرده باشید.
مواد لازم برای 4 نفر:
فیله ماهی قزلآلا یا سفید: یک عدد، پنیر خامهای: 300گرم، پیازچه خرد شده: 2 عدد، سیر خرد شده: 3 حبه، گردوی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، سس تند: 2 قاشق چایخوری، زعفران آب کرده: یک قاشق چایخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم
ماهی را پاک کرده و بشویید و تیغهای آن را بگیرید. ماهی بدون تیغ را چرخ کرده و با پنیر خامهای، نمک، فلفل، پیازچه، سس تند، زردچوبه، گردو، جعفری ترکیب کنید. در تابه روغن بریزید و داغ کنید. به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته، در دست گرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. توپکهای ماهی را روی جعفری تازه گذاشته و در کنار آن کمی چیپس ریخته و سرو کنید.
سالاد ذرت تازه و برنج قهوهای
این سالاد مناسب حال این شبهای آخر شهریور است که هوا نه آنقدر سرد شده که سوپ و غذاهای گرم بچسبد و نه آنقدر گرم است که آبدوغ خیار وعده غذایی مناسبی باشد. این سالاد سرد و در عین حال غنی را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر:
بلال شیری تازه: 2 عدد، برنج قهوهای پخته و سرد شده: یک پیمانه، گوجهفرنگی کوچک: 250 گرم، پیاز قرمز کوچک خلال شده: یک عدد، فلفل سبز خلالی و خرد شده: یک عدد، سرکه برنج یا قرمز: یک قاشق سوپخوری، روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
بلال را بشویید و آبپز کنید. بعد آن را دانه کنید. میتوانید از ذرت پخته هم استفاده کنید، اما طعم بلال تازه متفاوت و بهتر است. برنج قهوهایتان را نیز بپزید و بگذارید تا خنک شود. گوجهفرنگیها و پیاز و فلفل را خرد کرده و با هم ترکیب کنید و به آن نمک و فلفل بیفزایید و در ظرف سالاد بریزید. روی سالادتان را کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و میل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد