جامجم آنلاین: انگور میوهای است که انواع ویتامینها و عناصر مفید مانند کلسیم و آهن در آن یافت میشود.
کد خبر: ۱۰۶۹۸۲

اجزای آن در هر 100 گرم عبارتند از:

85 درصد آب
0.5 درصد پروتئین
1 میلیگرم در 100 گرم ویتامین C
16.5 درصد کربوهیدرات
30 میلیگرم فسفر
0.5 میلیگرم آهن
20 میلیگرم کلسیم

محتوای ویتامین انگور برحسب گونه آن فرق میکند. انگور قرمز سرشار از ویتامینهاست. هر چه این میوه رسیدهتر باشد محتوای ویتامینی آن بیشتر خواهد بود، به جز بیوتین که کاهش مییابد. تیامین نیز طی رسیدن انگور دو تا چهار برابر میشود.
انگور تازه دارای مقادیر متفاوت اما اندک ویتامین C است. این میوه خوش طعم منبع مناسبی از بیوفلاونوئیدها (ویتامین P) است که برای مشکلاتی همچون پورپورآ خونریزی مویرگی در دیابت، ادم و التهاب ناشی از جراحت، آسیب پرتودهی و انسداد عروق مفید است.
قندهای عمده انگور شامل گلوکز و فروکتوزند.
اسیدهای آمینه آن عبارتند از آرژی نین ، پرولین ، گلیسین ، فنیل آلانین ، لیزین ، هیستیدین ، ایزولوسین ، والین ، متیونین و ترپیتوفان.
همچنین مقادیر زیادی اسید تارتاریک و مالیک در این میوه یافت میشود و اسید سیتریک هم به میزان کم در آن وجود دارد.

فواید و مصارف دارویی
1- انگور تازه اشتهاآور، مدر، مسهل، مسکن و خنککننده است.
2- این میوه در تهیه داروهای مختلف از جمله شربتهای تقویتی به کار میرود.
3- عصاره حبههای نرسیده انگور برای رفع عفونتهای گلو کاربرد دارد.
4- تارتار انگور در درمان یبوست مورد استفاده قرار میگیرد.
5- به کسانی که به کمکاری صفرا و کبد مبتلا هستند گاهی توصیه میشود تحت برنامه درمانی شامل مصرف انگور قرار گیرند.
6- آب انگور برای عروق مفید است. گفته میشود این میوه کلسترول خوب خون را افزایش داده از تشکیل لختههای خونی جلوگیری میکند.
امروزه عصارههای مختلف انگور تهیه شده به مورد مصرف میرسند. برای این منظور از انواع سبز و قرمز این میوه عصارهگیری شده پس از فیلتراسیون و نگهداری جهت حذف کرم تارتار در بطری ریخته شده و تحت عمل پاستوریزاسیون قرار میگیرد.
این فرآورده بسیار مورد علاقه مردم است و بسیاری از افراد آن را به مقاصد درمانی و غذایی مصرف میکنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها