در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایسنا برخی از خواص این خوردنی عبارتند از:
بهبود سلامت پوست: کلاژن ظاهر سالم و جوانی به پوست میدهد. با بالا رفتن سن بدن به طور طبیعی کلاژن از دست میدهد و موجب چین و چروک در پوست میشود. به همین دلیل مصرف ژلاتین بهعنوان منبعی از کلاژن شیوهای طبیعی برای بهبود ظاهر پوست است.
تامین پروتئین: برخی از پروتئینهای حیوانی شامل مقدار قابل توجهی چربی ناسالم است. ژلاتین منبع پروتئینی است که حاوی چربی نیست.
کمک به عملکرد سیستم گوارشی: ژلاتین به شکلهای مختلفی به هضم غذا کمک میکند. بهطور مثال «گلیسین» موجود در ژلاتین سلامت جداره مخاطی معده را حفظ میکند.
تسکین درد مفصلی: کلاژن موجود در ژلاتین درد مفصلی مرتبط با التهاب را کاهش میدهد.
کمک به کنترل قند خون: اگرچه لازم است تحقیقات بیشتری انجام شود اما نتایج یک بررسی حاکیست گلیسین یکی از آمینو اسیدهای ژلاتین است که کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت نوع 2 را بهبود میدهد.
حفظ سلامت استخوانها: لیسین که در ژلاتین یافت میشود به استحکام استخوانها کمک میکند. این ماده به بدن کمک کرده تا کلسیم را جذب کند که برای حفظ استقامت استخوانها و جلوگیری از تحلیل رفتن آنها لازم است.
بهبود کیفیت خواب: وجود گلیسین موجب میشود ژلاتین کیفیت خواب را در برخی افراد بهبود دهد.
کمک به کاهش وزن: وجود پروتئین و کالری پایین در ژلاتین باعث میشود فرد احساس سیری کند و در نتیجه موفق به کنترل خوردن و در نهایت کاهش وزن شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم