مهربانی رکورد شکست

براساس گفته‌های مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، مردم نیکوکار در چهار ماهه نخست امسال 100 میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند و این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد رشد داشته است. به گفته او ساکنان تهران، خراسان رضوی و خوزستان در این مدت رکورددار پرداخت صدقه هستند.
کد خبر: ۱۰۶۷۸۳۰

به گزارش جام‌جم، ابوالقاسم رستگار‌ با اشاره به این‌که 25 درصد خدمات ارائه شده از سوی کمیته امداد از طریق مشارکت‌های مردمی تامین می‌شود، افزود: بیشترین مشارکت مردم از نظر کمیت در بخش صندوق‌های صدقه خانگی و از نظر کیفیت حجم ریالی در طرح اکرام ایتام و محسنین است.

‌او ادامه داد: بیش از 95 میلیارد تومان صدقه جمع‌آوری شده از طریق پرداخت مستقیم به صندوق‌ها واریز شد و بیش از پنج میلیارد تومان نیز از طریق روش‌های نوین (پیامکی، الکترونیکی) پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9 درصد رشد داشته است.

رستگار با اشاره به این‌که رویکرد حوزه مشارکت‌های مردمی در سال 96 اجرای روش‌های نوین در پرداخت صدقات و طرح اکرام ایتام و محسنین است، گفت: سیاست کمیته امداد در جمع‌آوری صدقه روش‌های غیرحضوری است تا منابع مالی حاصل از آن با کمترین هزینه و سریع‌ترین زمان ممکن برای نیازمندان هزینه شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها