بازگشت به آغوش پدر پس از ۹ سال

با تلاش قضات دادگستری یزد به اختلاف چندین ساله یک زوج پایان داده شد و پسری پس از 9 سال پدرش را در آغوش کشید.
کد خبر: ۱۰۶۳۳۸۲
بازگشت به آغوش پدر پس از ۹ سال

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، حدود 9 سال قبل زن و شوهری که کودکی 5 ماهه داشتند دچار اختلاف شده و به این نتیجه می‌رسند که از هم جدا زندگی کنند و دیگر یکدیگر را نبینند.

در این مدت پدر کودک به شهر دیگری می‌رود و مادر که نمی‌خواسته مهر طلاق در شناسنامه‌اش درج شود نیز با مشقت فراوان این پسر چند ماهه را تا 9 سالگی بزرگ می‌کند.

در این چند سال مادر علیرغم همه بی خبری‌های پدر از فرزندش، تصویر خوبی از این مرد در ذهن تنها پسرش باقی می‌گذارد و در جواب همه سئوال‌های پسر از خوبی‌های پدر می‌گوید.

بر اساس این گزارش، هر روز پرسش‌های پسر در مورد پدر بیشتر و بیشتر می‌شود و همین موضوع مادر را وادار می‌کند تا به دادگاه مراجعه کرده و پرونده مهریه و نفقه خود را پس از سال‌ها به جریان بگذارد تا شاید به این بهانه بتواند ملاقاتی بین فرزند و پدر برقرار کند.

با تلاش و پیگیری مسئولان قضایی دادگستری یزد، این پرونده به جریان می‌افتد و به سرعت رسیدگی می‌شود و نهایتا پدر راهی یزد شده و مسیر دادگاه را در پیش می‌گیرد. این فرد در مراجعه به دادگاه و در سالن انتظار بدون اینکه خود متوجه شود صندلی‌ای که در کنار آن پسر 9 ساله‌اش نشسته بوده انتخاب می‌کند و پس از روشن شدن ماجرا برای اولین بار پس از سال‌ها پسرش را در راهروهای دادگاه به آغوش می‌کشد.

با وساطت قضات مجتمع قضایی یزد، این زن و شوهر قرار است در کنار یکدیگر زندگی خود را آغاز کرده و این پسر 9 ساله مسیر تازه‌ای را در زندگی تجربه کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها