نظرات خوانندگان

امیر کاظمی از اصفهان: با سلام، در شماره قبل و قسمت خاطرات جنایی از پدری نوشته بودید که باعث مرگ سه پسرش شده بود. کدام پدری طاقت مرگ فرزندش را دارد چه برسد به قصاص. این ماجرا خیلی تلخ و غم‌انگیز بود.
کد خبر: ۱۰۵۹۸۲۵

یکی از خوانندگان: ده سال است خواننده تپش هستم. تا حالا در برابر کم شدن صفحات صبر کردم، اما دیگر طاقت ندارم.

سوسن نیازکار از کرمانشاه: سلام وخسته نباشید، من ازخوانندگان همیشگی تپش هستم. لطفا تعداد صفحات را زیاد کنید.

اسماعیل بختیاری از ارومیه: درباره موضوع گزارش هفته، خاطرات تلخ در آتلیه‌های سیاه، باید بگویم واقعا 90 درصد جرایم در آتلیه‌های غیر قانونی است .درود بر شرفتان و گزارش هفته جای تشکر و قدردانی دارد.

سعید نژادی از اراک: با تشکر از مطالب جالبتان در تپش. آیا وقت آن نرسیده که به سروان میری یک درجه بدهید برای مثال سرگرد میری. هر چند قبلا شما اشاره کرده بودید که سروان میری وجود خارجی ندارد.

تپش: با پیشنهاد شما خواننده همیشگی، به زودی به کارآگاه تپش درجه می‌دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها