ملکه‌: کنار شاه دفنم نکنید!

«پرنس هنریک» همسر ملکه دانمارک اعلام کرد دوست ندارد پس از مرگش در آرامگاهی در کنار همسر تاجدارش دفن شود.
کد خبر: ۱۰۵۹۱۹۸

به گزارش عصر ایران، دفتر پادشاهی دانمارک روز پنجشنبه با اعلام این خبر گفته است پس از مرگ، پرنس هنریک در آرامگاه اختصاص داده شده به مدفن ملکه دانمارک دفن نخواهد شد. این تصمیم پرنس هنریک در پی نارضایتی او از جایگاهش در خانواده سلطنتی دانمارک گرفته شده است.

براساس اعلام خانم «لِن بالبی» مدیر ارتباطات خانواده سلطنتی دانمارک: «تردیدی در این حقیقت وجود ندارد که پرنس هنریک سال‌هاست از جایگاه و عنوانی که از سوی خانواده سلطنتی به او داده شده ناراضی است... از نظر پرنس هنریک دفن نشدن در کنار ملکه پیامد برخورد تبعیض‌آمیز خانواده سلطنتی دانمارک با او و نیز نارضایتی از عنوانی است که از سوی این خانواده به او اعطا شده است.»پرنس هنریک هنوز محل دفن خود را اعلام نکرده است.

پرنس هنریک دوست داشته به جای عنوان «همسر شاهزاده (prince consort)» که به او اعطا شده، دست‌کم لقب «همسر شاه (king consort)» داشته باشد و به لحاظ جایگاه هم‌مرتبه با همسران در زوج‌های سلطنتی اروپا باشد.

پرنس هنریک 83 ساله، بیش از 51 سال است که با ملکه «مارگارت دوم» پادشاه دانمارک ازدواج کرده است. او شش سال از ملکه 77 ساله دانمارک بزرگ‌تر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها