
به گزارش جام جم آنلاین، علی کفاشی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حوالی ساعت ۲۲ امشب یک دستگاه اتوبوس با ۲۶ سرنشین در کیلومتر هشت محور بادرود - اردستان دچار سانحه شد.
وی تصریح کرد: در این حادثه ۲۰ نفر از مسافران این اتوبوس که از تهران به کرمان در حرکت بود دچار مصدومیت شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر بادرود گفت: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع حادثه، نیروهای اورژانس از پایگاه های شهرستان های نطنز و اردستان و همچنین یک اکیپ هم از هلال احمر بادرود به محل حادثه اعزام شدند که سریعا ۱۳ نفر از مسافران که از ناحیه دست، پا، سر و صورت دچار مصدومیت شده بودند جهت درمان به بیمارستان فاطمیه بادرود منتقل شدند.
وی در پایان افزود: ضمن مداوای سراپایی برخی از مصدومین در محل حادثه سایر آنها به بیمارستان های خاتم الانبیاء نطنز و شهید بهشتی اردستان اعزام شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: