به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، گوشت مار یکی از غذاهای محبوب در کشورهای جنوب شرق آسیا است اما مارهایی که برای طبخ به رستورانها آورده میشوند مرگ دردناکی در انتظارشان است چرا که مارهای نگون بخت را بدون اینکه بکشند پوستشان را از تنشان جدا میکنند و حیوان بیچاره اگر به این طریق نمیرد یا با ساطور آشپزان قطعه قطعه میشود و یا قبل از تکه تکه شدن به درون روغن داغ برای پختن میاندازند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد