به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، گوشت مار یکی از غذاهای محبوب در کشورهای جنوب شرق آسیا است اما مارهایی که برای طبخ به رستورانها آورده میشوند مرگ دردناکی در انتظارشان است چرا که مارهای نگون بخت را بدون اینکه بکشند پوستشان را از تنشان جدا میکنند و حیوان بیچاره اگر به این طریق نمیرد یا با ساطور آشپزان قطعه قطعه میشود و یا قبل از تکه تکه شدن به درون روغن داغ برای پختن میاندازند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید