jamejamnashriyat
کد خبر: ۱۰۵۱۲۴۹   ۲۴ تير ۱۳۹۶  |  ۰۰:۰۱

هر منطقه شهری با توجه به جغرافیای خود غذای سنتی خاصی دارد،عطر و طعم غذای ایرانی زبانزد خاص و عام است.

آبگوشت دوغ دار که در استان مرکزی به آن آبگوشت دو گوله دودار می گویند، یکی از غذاهای محلی شهر محلات است که البته در استان دیگری نیز طبخ شده و در آن منطقه به نام آبگوشت کشک شناخته می شود. تفاوت این آبگشوت در اراک، این است که به آن چغندر سفید اضافه می شود.

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت دوغ دار:

گوشت دم سینه گوسفند یا گردن: یک کیلو

بادمجان قلمی پوست گرفته و سرخ کرده: 5 عدد

نخود و لوبیا سفید آبگوشتی: روی هم یک لیوان

ادویه آبگوشتی یا خورشی و زردچوبه: به میزان لازم

کشک جوشیده غلیظ: 350 گرم

نعنا داغ، پیاز داغ و سیرداغ: به میزان لازم

چغندر سفید خرد شده: دو عدد متوسط

طرز تهیه آبگوشت دوغ دار:

از قبل نخود و لوبیا را خیس کرده و پس از مدتی، چغندر خرد شده را اضافه کنید تا به همراه بقیه مواد آبگوشت بپزد.

در انتها بادمجان سرخ شده را اضافه کنید و نمکش را بچشید. وقتی چغندر و بادمجان پخت، نوبت افزودن کشک است. کشک را اضافه کرده و اجازه دهید چند جوش بزند. اکنون در ظرف مناسب کشیده و با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سر سفره ببرید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

شنبه ساعت 4 اتفاق افتاد

ساعت چهار بار نواخت.../به مادرم گفتم: «دیگر تمام شد»/گفتم: «همیشه پیش از آن‌که فکر کنی اتفاق می‌افتد/باید برای روزنامه تسلیتی بفرستیم...»

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

محتوای موفق را در اوج تمام کنیم

موفق‌ترین محتواها را باید در اوج تمام کرد و نباید این‌طور باشد که آن‌قدر یک برنامه را ادامه دهند که بیننده یا شنونده، زده شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر