در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مواد لازم
ماهی سنگسر یا سر/ خو فلفل به مقدار لازم/ گشنیزبه مقدار لازم / فلفل سبز به مقدار کافی / شوید به مقدار لازم/ پیاز خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه
ماهی را شسته و تمیز کرده و برشی بر روی شکم آن ایجاد می کنیم و درون آن راخوب تمیز می کنیم ،مخلوطی از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهی فلفل سبز در شکم ماهی جا داده می شود و روی ورقه فلزی که روی آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته می شود.
ورقه فلزی باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهی به ورقه فلزی می چسبد و کنده می شود. بعد از پختن ماهی باید آن را در ظرفی در دار گذاشت و چند قطره آب به آن بپاشید تا در اثر بخار ماهی داغ، روغن در زیر پوست آنها بیفتد و هنگام مصرف پوست آن به راحتی کنده شود.
نکته:
ماهی ها را حداقل یک ساعت زودتر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد