ماهی برشته قشم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه ای است که می توان در جزیره حیرت آور قشم یافت کرد.
کد خبر: ۱۰۴۹۶۲۶

مواد لازم

ماهی سنگسر یا سر/ خو فلفل به مقدار لازم/ گشنیزبه مقدار لازم / فلفل سبز به مقدار کافی / شوید به مقدار لازم/ پیاز خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه

ماهی را شسته و تمیز کرده و برشی بر روی شکم آن ایجاد می کنیم و درون آن راخوب تمیز می کنیم ،مخلوطی از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهی فلفل سبز در شکم ماهی جا داده می شود و روی ورقه فلزی که روی آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته می شود.

ورقه فلزی باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهی به ورقه فلزی می چسبد و کنده می شود. بعد از پختن ماهی باید آن را در ظرفی در دار گذاشت و چند قطره آب به آن بپاشید تا در اثر بخار ماهی داغ، روغن در زیر پوست آنها بیفتد و هنگام مصرف پوست آن به راحتی کنده شود.

نکته:

ماهی ها را حداقل یک ساعت زودتر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها