اعدام 50 هزار سگ در چین

جام جم آنلاین: در منطقه ای در جنوب غربی چین 50546 قلاده سگ موجود در منطقه برای مبارزه با بیماری هاری کشته شدند تا کنون سه نفر بر اثر هاری مرده اند.
کد خبر: ۱۰۴۷۸۵

به گزارش BBC ، این کار 5 روز طول کشید اما مسوولان در مودینگ در جنوب غربی چین می گویند تقریبا هر 50 هزار سگ موجود در منطقه را معدوم کرده اند. بعضی از سگ ها را با چماق در خیابان ها می کشتند.سگ های دیگر را با سم یا با برق کشتند. در مقابل هر سگ 60 سنت به صاحب آن پرداخت می شد.
قانونی برای حمایت از حیوانات در چین وجود ندارد وبه محض شیوع هاری دولت محلی دستور امحای سگ ها را داد.
در این منطقه سه نفر از جمله یک دختر 4 ساله بر اثر هاری مرده اند 360 نفر دیگر نیز طعمه سگ های هار شده اند.
چهار هزار سگ که مایه کوبی شده بودند نیز از بیم این که تلقیح موثر نباشد، معدوم شدند. فقط سگ های پلیس و ارتش جان به در بردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها