بنیاد بازی‌های حرکتی!

مهندس عزت‌الله ضرغامی در صفحه اینستاگرامش درباره بازی‌های رایانه‌ای نوشت: به حسب مسئولیتم در شورایعالی انقلاب فرهنگی، چند شب گذشته از یکی از شهربازی‌های کودکان بازدید کردم.
کد خبر: ۱۰۴۷۴۹۵

مدیر فهمیده و باذوق آنجا، تمرکز خود را بر روی بازی‌های حرکتی گذاشته بود و موفق شده بود در کنار فراهم کردن فضای قابل قبول شادی و تفریح، تقویت مهارت‌های فردی اعم از فیزیکی و فکری را هم فراهم کند.

توسعه‌ بی‌رویه بازی‌های رایانه‌ای و کنسول‌های گیم (مانند پلی‌استیشن ) در شهربازی‌ها، علاوه بر آسیب‌های فراوان فکری و جسمی به کودکان، بشدت به لحاظ محتوایی نیز، با اصول فرهنگی ما ایرانیان در تعارض است.

بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در کشور، نتوانست پاسخگوی نیاز مردم و فرزندانشان در این حوزه باشد.

باید سخت‌افزار مناسب، همراه با نرم‌افزار آن، در کنار هم طراحی و تبدیل به کالای مؤثر شوند. حلقه‌ مفقوده‌ ما در این حوزه، تجاری‌سازی این بازی‌هاست.

برخی دستگاه‌های فرهنگی، با سلام و صلوات از بازی‌های ویدئویی ایرانی و اسلامی خود رونمایی می‌کنند، در حالی که کاربرد آن صرفا محدود به استفاده از کامپیوتر (pc) است و کماکان فضای پرزرق و برق بازی‌های خارجی، در شهربازی‌های کشور، از این ظرفیت ضروری ملی خالی است.

پیشنهاد می‌کنم «بنیاد بازی‌های حرکتی»، وابسته به یکی از دستگاه‌های فرهنگی یا ورزشی کشور تاسیس شود، تا افراد خلاق و مبتکر بتوانند ایده‌های خود را به ثبت برسانند و راه‌های تازه‌ای برای رشد فکری و جسمی نسل‌های آینده‌مان فراهم کنند. جوانان خوش‌ذوق و باانگیزه و علاقه‌مند به این عرصه تشویق و حمایت شوند و وام‌های ارزان‌قیمت در اختیار آنان قرار داده شود.

این حوزه، بشدت ارزان‌قیمت، اشتغالزا، پرتحرک و مؤثر برای تربیت نسل‌های آینده‌مان است.

در هیاهوی دعواهای سیاسی، مهم‌ترین نیازهای اجتماعی، فرهنگی مردم به فراموشی رفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها