این دسر تابستانی را به‌عنوان راهی برای خوراندن میوه به کودکانی که کمتر میوه می‌خورند توصیه می‌کنیم.
کد خبر: ۱۰۴۷۰۷۰

مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله:

زردآلو: نیم کیلوگرم / خامه: 250 گرم / شکر: 6 قاشق غذاخوری / پودر ژله زردآلو: 2 بسته / وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری

زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط‌کن می‌ریزیم. پنج قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه کرده و پوره می‌کنیم. پودر ژله را به‌تدریج در یک فنجان آب جوش حل می‌کنیم. نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره زردآلو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. خامه پاستوریزه را هم از قبل دو ساعت در فریزر گذاشته و با 3 قاشق شکر و یک‌چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد. مخلوط پوره زردآلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌ریزیم. سپس ظرف‌های دسر را 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها