
مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله:
زردآلو: نیم کیلوگرم / خامه: 250 گرم / شکر: 6 قاشق غذاخوری / پودر ژله زردآلو: 2 بسته / وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوطکن میریزیم. پنج قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه کرده و پوره میکنیم. پودر ژله را بهتدریج در یک فنجان آب جوش حل میکنیم. نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره زردآلو اضافه میکنیم و هم میزنیم. خامه پاستوریزه را هم از قبل دو ساعت در فریزر گذاشته و با 3 قاشق شکر و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. مخلوط پوره زردآلو و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف میریزیم. سپس ظرفهای دسر را 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر بسته شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: