در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله:
زردآلو: نیم کیلوگرم / خامه: 250 گرم / شکر: 6 قاشق غذاخوری / پودر ژله زردآلو: 2 بسته / وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوطکن میریزیم. پنج قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه کرده و پوره میکنیم. پودر ژله را بهتدریج در یک فنجان آب جوش حل میکنیم. نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره زردآلو اضافه میکنیم و هم میزنیم. خامه پاستوریزه را هم از قبل دو ساعت در فریزر گذاشته و با 3 قاشق شکر و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. مخلوط پوره زردآلو و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف میریزیم. سپس ظرفهای دسر را 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر بسته شود.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد