jamejamnashriyat
کد خبر: ۱۰۴۷۰۷۰   ۱۲ تير ۱۳۹۶  |  ۰۸:۰۰

این دسر تابستانی را به‌عنوان راهی برای خوراندن میوه به کودکانی که کمتر میوه می‌خورند توصیه می‌کنیم.

مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله:

زردآلو: نیم کیلوگرم / خامه: 250 گرم / شکر: 6 قاشق غذاخوری / پودر ژله زردآلو: 2 بسته / وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری

زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط‌کن می‌ریزیم. پنج قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه کرده و پوره می‌کنیم. پودر ژله را به‌تدریج در یک فنجان آب جوش حل می‌کنیم. نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره زردآلو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. خامه پاستوریزه را هم از قبل دو ساعت در فریزر گذاشته و با 3 قاشق شکر و یک‌چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد. مخلوط پوره زردآلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌ریزیم. سپس ظرف‌های دسر را 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

از یک سنی به بعد، دیگر شخص و انسان نیستند. تبدیل می‌شوند به یک مفهوم. یک مکتب، یک تفکر. بعضی وقت‌ها با یک من عسل نمی‌شود خوردشان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر