علی حسنبیگی از شیراز: با سلام و خسته نباشید حضور کارکنان زحمتکش تپش. با توجه به تأثیر هفته نامه تپش در مراودات صحیح اجتماعی برای خوانندگان و آموزنده بودن آن مستدعی است صفحات را افزایش و حجم تبلیغات کاهش پیدا کند.
تپش: تشکر از پیامهای پرمهر شما خوانندگان همیشگی تپش. انشاءالله تلاش خواهد شد رضایت شما خوانندگان همیشگی و وفادار فراهم شود.
داوود برنورخ از بندرانزلی: سلام خداقوتی به همه کارکنان عزیز. خواهشی دارم، اگر امکان دارد گزارشی با توجه به فرا رسیدن فصل گرما درباره موضوع غرق شدن در دریا ورودخانه و نکات مهم برای شنا کردن را چاپ کنید.
رضا 41 ساله از تالش گیلان: من از خوانندگان همیشگی تپش هستم و تشکر میکنم به خاطر مطالب خوب تپش. از قوه قضائیه میخواهم با متجاوزان، برخورد قاطع و سختی داشته باشد تا درس عبرتی برای افراد مجرم شود.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد