به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه چهار سیما، برنامه تلویزیونی «گنبد مینا» در روزهای یازدهم و دوازدهم ماه مبارک رمضان در دو قسمت به بررسی سریال بزنگاه می پردازد.
بزنگاه عنوان مجموعه ای تلویزیونی به کارگردانی رضا عطاران است این مجموعه بر پایه فیلم نامه ای از سروش صحت و محمدرضا آریان و با حضور بازیگرانی چون رضا عطاران، حمید لولایی، مرجانه گلچین، احمدپورمخبر،علی صادقی، سوسن پرور و غلامرضا نیکخواه تهیه شده است. در این داستان معضلات زیادی را به صورت طنز بیان می کند.
برنامه «گنبد مینا» در ۳۰ قسمت در مدت زمان ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ویژه ماه مبارک رمضان تهیه و تولید شده است و در آن قرار است ۱۷ سریال شاخص رمضانی از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۵ پخش و بررسی شود.
در ابتدای برنامه «گنبد مینا» کارگردان، بازیگران و داستان سریال معرفی می شوند و بعد از آن بخشهایی از سریال پخش و نکات دینی و اخلاقی آن در قالب نریشن توسط علیرضا باشکندی یکی از دوبلورهای مطرح خوانده می شود.
برنامه گنبد مینا به تهیه کنندگی ملک ملکی در ایام ماه مبارک رمضان از شنبه تا چهارشنبه ساعت 22:30 از شبکه چهار سیما پخش می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است