به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، منوچهر دادگرنژاد معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایمنی مواد غذایی از نظر سرعت فساد پذیری نکته مهمی است که روزه داران باید به آن توجه زیادی داشته باشند ، اظهار کرد: با توجه به تغییر برنامه غذایی از نظر زمان مصرف، نوع، حجم و مقدار آن در ماه رمضان ممکن است عدهای بخواهند بشتر از مصرف یک وعده خود فراوردههای غذایی تهیه نمایند و برای تسهیل در پخت و پز از مقادیر مازاد در وعدههای دیگر مثل سحری استفاده کنند.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه اسهال خونی و تب رودهای از بیماریهای بسیار خطرناکی هستند که معمولا از طریق تماس دستهای الوده با مواد غذایی به انسان منتقل میشوند به مردم هشدار داد قبل از مصرف از عدم آلوده بودن مواد غذایی نظیر سبزیجات و کاهو به تخم انگلهای رودهای اطمینان حاصل کنند.
- مواد غذایی را در جای تمیز نگهداری کنید
- مواد غذایی خام و پخته شده را جدا از هم نگهداری کنید
- مواد غذایی را بطور کامل بپزید
- مواد غذایی را در دمای مناسب نگهداری کنید
- از آب و مواد تازه سالم استفاده کنید
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: