گنجاندن زنجبیل و سیر در برنامه غذایی، یکی از بهترین روش‌ها برای کاهش وزن است. این گیاه دارویی به‌دلیل خاصیت چربی‌سوزی که دارد، اگر همزمان با مصرف غذا مصرف شود می‌تواند به چربی‌سوزی و کنترل افزایش وزن پرداخته و حتی در مواردی به کاهش وزن نیز کمک کند.
کد خبر: ۱۰۲۷۲۶۴

برای مصرف این گیاه می‌توانید از پودر گیاه خشک‌شده زنجبیل در ماست یا غذا استفاده کنید یا این سبزی را به‌صورت تازه تفت داده و با کمک آن غذاهای خود را طبخ کنید.

این گیاه به‌دلیل داشتن ماده‌ای اسیدی در بافت خود آنزیم‌های معده را تحریک می‌کند و موجب افزایش سوخت‌وساز و متابولیسم بدن می‌شود.

همچنین زنجبیل به‌دلیل خواصی که دارد، موجب تقویت حرکات حلقوی ماهیچه‌های دستگاه گوارش می‌شود و به این ترتیب شرایط بهتری را برای هضم و جذب موادغذایی در دستگاه گوارش به‌وجود می‌آورد، ضمن آن‌که موجب افزایش سوخت‌و‌ساز چربی‌ها و کالری‌های اضافه در بدن می‌شود. مصرف این گیاه دارویی موجب از بین رفتن کلسترول در جریان گردش خون و در نهایت موجب دفع آنها از بدن می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها