در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از ایپی، ترامپ در سخنرانی خود درباره جنگهای داخلی آمریکا، ادعا کرد جکسون از وقوع این جنگها خشمگین بود. این در حالی است که جکسون، 16 سال پیش از آغاز جنگهای داخلی آمریکا مرده بود.
ترامپ که پیشتر نیز در سخنان خود درباره تاریخ آمریکا مرتکب اشتباهاتی شده بود، درباره جنگهای داخلی این کشور گفت نمیداند چرا از وقوع این جنگها جلوگیری نشد. وی در ادامه گفت: در صورتی که جکسون، اندکی بیشتر رئیس جمهور آمریکا میبود آنگاه جنگهای داخلی این کشور دیگر رخ نمیداد.
این در حالی است که جکسون در سال 1845 فوت کرد. تاریخ شروع جنگهای داخلی آمریکا نیز 16 سال پس از مرگ جکسون، یعنی سال 1861 بود. جکسون در فاصله سالهای 1829 تا 1837 رئیسجمهور آمریکا بود. جکسون یکی از بردهداران بزرگ در آمریکا بود که شمار زیادی برده در زمینهای کشاورزی وی کار میکردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: