سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
خرم آبادیها هنگام تهیه شامی کباب، در آن سیب زمینی نمیریزند. این هفته به روش هموطنان لرستان شامی بپزید.
مواد لازم برای تهیه شومی کوو برای 4 نفر
رب انار ملس: نصف پیمانه، سبزی شامی (ترخون +مرزه + جعفری): 200 گرم، آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری، گوشت چرخ کرده: 250 گرم، پیاز: 2عدد، گردو چرخکرده: نصف پیمانه، تخممرغ: یک عدد، نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
ابتدا پیاز را خرد کرده و با زردچوبه تفت میدهیم. کمی از گردوی چرخ کرده و رب انار را به پیاز داغ اضافه میکنیم و هم میزنیم. کمی از سبزی شامی را اضافه کرده و دو لیوان آب ریخته و اجازه میدهیم سس شامی ریز ریز بپزد و روغن گردو در بیاید. سپس در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده، گردوی چرخ کرده، سبزی شامی، یک عدد تخممرغ، یک عدد پیاز رنده شده، نمک و فلفل و زرد چوبه و آرد نخودچی را ریخته و خوب هم میزنیم و ورز میدهیم،. به اندازه یک نارنگی از مخلوطمان برداشته و به صورت شامی درمیآوریم و در روغن سرخ میکنیم و بعد در سس شامی نیم ساعت میپزیم و سرو میکنیم. در لرستان نان را در سس شومی کوو تیلیت و خود شامی را نیز با نان صرف میکنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد