وارونه جلوه دادن یک نتیجه ضعیف

پنهان‌کاری طوسی

در رقابت‌های جایزه بزرگ دوومیدانی آسیا درحالی که دونده ایران رکورد ضعیفی برجای گذاشته بود، اعلام شد که به دلیل مصدومیت از رقابت‌ها کناره‌گیری کرده است. رقابت‌های جایزه بزرگ دوومیدانی از 4 اردیبهشت آغاز شد و دوومیدانی کاران ایران در مرحله اول یک طلا و یک نقره را کسب کردند.
کد خبر: ۱۰۲۳۶۴۲

در میان بانوان ملی‌پوش، مریم طوسی در دوی 100 متر به مصاف رقبای خود رفت و با رکورد 12 ثانیه و 74 صدم ثانیه از خط پایان عبور کرد. در این شرایط اما در خبر ارسالی فدراسیون که توسط خود ورزشکاران به دستشان رسیده است، اعلام شد که مریم طوسی از رقابت‌ها کناره‌گیری کرده است، درحالی که او عملکرد بدی داشته و تا آخر هم مسابقه داده است.

این‌که اعلام نتایج برعهده خود ورزشکاران باشد، چنین پیامدهایی را هم دارد. البته نباید از این موضوع غافل شد که وقتی فدراسیون به ورزشکار اعتماد می‌کند. او باید جواب این اعتماد را بدهد.

نتیجه رقابت‌ها اعلام می‌شود و درست نیست که عملکرد ضعیف یک ورزشکار مخفی بماند. اگر عملکرد و رکورد ضعیف است، باید اعلام شود و یک ورزشکار بی‌دلیل از حمایت بهره نبرد. ورزشکاری که نمی‌تواند در یک مسابقه رکورد خوبی برجای بگذارد، باید به فکر اصلاح و پیشرفت باشد، نه پنهان‌کاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها