در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
این هفته طرز تهیه تجین، غذای معروف مراکشی را با ما بیاموزید و بدون هزینه زیاد، یک طعم بینالمللی را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه تجین:
گوشت خورشی: نیم کیلوگرم، نخود سفید پخته بدون آب: 400 گرم، کدو خردشده: 800 گرم، آلو بخارا: 100 گرم، گشنیز تازه: 100 گرم، روغن زیتون: به میزان لازم، پیاز نگینی خرد شده: یک عدد، گوجه فرنگی خرد شده:400 گرم، قرص عصاره سبزیجات یا آب سبزیجات پخته: یک عدد، خلال بادام برشته شده: 2 قاشقسوپخوری، نمک دریایی و فلفل تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
ادویه تجین مراکشی:
ادویه مراکشی: یک قاشق سوپخوری، زیره: یک قاشق سوپخوری، دارچین: یک قاشق سوپخوری، زنجبیل: یک قاشق سوپخوری، پاپریکای شیرین: یک قاشق سوپخوری
همه ادویههای ساییده شده را در کاسه کوچکی مخلوط کنید.
برای تهیه تجین، ابتدا گوشت را با ادویهها مخلوط کنید و چند ساعتی در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا ادویهها به خورد گوشت برود. روغن زیتون و پیاز خرد شده و گشنیز را در قابلمه بریزید و تفت دهید. نخود سفید و گوجهها را اضافه کرده، قرص عصاره سبزیجات را در آب جوش حل و به غذا اضافه کرده، کمی هم بزنید و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید. دو لیوان آب دیگر به آن اضافه کنید و بعد در ظرف را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید دو ساعت کامل با هم بپزد. بعد از پخت کامل، آلو بخارا و کدو و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک ساعت دیگر مواد را با هم بپزید. وقتی زمان پخت تمام شد، در قابلمه را بردارید و غلظت مواد را بررسی کنید، این خورش کم آب است و اگر شل به نظر میرسد، در قابلمه را باز بگذارید تا آب آن کشیده شود و به غلظت مناسب برسد. در انتهای کار خلال بادام و کمی برگ گشنیز روی غذا بریزید و سرو کنید.
این غذا هم با برنج و هم با نان خورده میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم