گیشه در دست «سریع و خشمگین»

هشتمین قسمت مجموعه فیلم اکشن و ماجراجویانه «سریع و خشمگین»، با افتتاحیه‌ای 100 میلیون دلاری صدرنشین جدول هفتگی گیشه سینماهای آمریکای شمالی شد. فیلم که در 4300 سالن سینما به روی پرده رفته، بازیگرانی مثل وین دیزل، دواین جانسن، شارلیز ترون و جیسن استاتام را در نقش‌های اصلی دارد.
کد خبر: ۱۰۲۰۵۸۷

داستان فیلم درباره گروهی راننده حرفه‌ای است که به کمک نیروی پلیس می‌آیند تا با عوامل شرور شهری مقابله کند. تحلیلگران اقتصادی سینما می‌گویند با فروش 100 میلیون دلاری فیلم در سه روز اول نمایش، لقب سومین افتتاحیه بالای ماه آوریل تاریخ سینما را از آن خود کرده است. بعد از افتتاحیه کلان 147 میلیون دلاری قسمت هفتم در آوریل سال گذشته، قسمت هشتم دومین افتتاحیه بالای این مجموعه را از آن خود کرده است. محصول تازه کمپانی یونیورسال با هزینه‌ای 250 میلیون دلاری تهیه و همزمان با آمریکا در 60 کشور دنیا هم اکران عمومی شده است. فروش فیلم در این تعداد کشور هم حدود 433 میلیون دلار بوده است. فروش جهانی 533 میلیون دلاری فیلم، سازندگانش را به موفقیت یک میلیارد دلاری آن در روزهای آینده امیدوارتر کرده است.

دومین فیلم جدول گیشه آمریکا انیمیشن کامپیوتری «بچه رئیس» با فروشی 15/5 میلیون دلاری است. اهل فن می‌گویند استقبال تماشاگران از «سریع و خشمگین 8» به قدری بالا بود که جایی برای موفقیت زیاد فیلم‌های دیگر نگذاشت! فروش ده روز اول این انیمیشن کمدی و خانوادگی کمپانی فوکس قرن بیستم، به 116 میلیون دلار رسیده است. نسخه زنده «دیو و دلبر» کمپانی والت دیزنی که هنوز مورد توجه تماشاگران است، با فروش حدود 14 میلیونی خود در ردیف سوم جدول گیشه نشست. این فانتزی شاه پریان به فروش کلی 454 میلیون دلار در آمریکای شمالی دست یافته است. تماشاگران سینما در دیگر کشورهای دنیا هم بیش از 500 میلیون دلار برای دیدن این فیلم پرداخت کرده‌اند. دیو و دلبر که لقب موفق‌ترین فیلم سال 2017 را گرفته، توانسته بالای یک میلیارد دلار در سطح جهانی فروش کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها