به گزارش جام جم آنلاین از فارس، چای سفید نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست میآید. برای جلوگیری از اکسایش، این گلبرگهای تازه را در نور طبیعی آفتاب خشک کرده و سپس مراحل بعدی تهیه چای را طی میکنند.
نام گذاری چای سفید، ناشی از پرزهای سفید نقرهای جوانههای نشکفته گیاه چای است که به آن ظاهری سفید میدهد، هر چند دم کرده آن به رنگ زرد کم رنگ است.
چای سفید از غنچههای نورس و باز نشده برگهای چای تهیه میشود و همین مسئله موجب شده تا چای سفید این روزها در بسیاری از کشورهای مشرق زمین به ویژه چین و هند در گروه گرانترین چایها و دمنوشهای طبیعی شناخته شود.
خشک کردن برگهای چای که به منظور تهیه چای سفید است، اگر در بازه زمانی 3 روزه باشد عطر و طعم آن را چند برابر میکند.
تصاویر زیر مربوط به تهیه چای سفید در کشور چین است:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد