جیرانی به سینما 2 می‌آید

فریدون جیرانی، منتقد سینمایی، تهیه‌کننده و کارگردان کشورمان امروز در برنامه سینما دو حاضر می‌شود تا درباره قهرمان‌پردازی در سینمای ایران با کارشناس و مجری برنامه به گفت‌وگو بنشیند.
کد خبر: ۱۰۱۲۵۱۶

به گزارش روابط عمومی شبکه دو، فریدون جیرانی که پیش از این سابقه اجرای برنامه سینمایی هفت را دارد در سینما دو در کنار جواد طوسی کارشناس و منتقد سینمایی و محمد خزاعی مجری ـ‌ کارشناس برنامه می‌نشیند تا درباره اهمیت قهرمان‌پردازی در آثار سینمایی ایران و مسائل پیرامون آن به بحث و گفت‌وگو بپردازد.

از فیلم‌های مهمی که جیرانی کارگردانی آنها را به‌عهده داشته است، می‌توان به قرمز، شام آخر، صورتی، سالاد فصل، پارک‌وی و... اشاره کرد. او در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر با فیلم خفگی حضور داشت.

سینما دو با نگاهی جامعه‌شناسانه به نقد و بررسی آثار سینمایی می‌پردازد. این برنامه غالبا هر هفته میزبان یک کارگردان سینمای ایران است که با حضور منتقدان و کارشناسان برنامه به بحث و تبادل‌نظر درباره سینمای اجتماعی و آثار موجود در این عرصه می‌پردازند.

برنامه سینما دو به تهیه‌کنندگی عباس یداللهی و کارگردانی حمیدرضا معدنچی پنجشنبه هر هفته ساعت 23 و 30 دقیقه از شبکه دو پخش می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها