صدرنشینی آبی خوزستان

استقلال خوزستان در اولین دیداری که در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا در شهر اهواز انجام داد، به نتیجه‌ای بهتر از تساوی یک بر یک دست پیدا نکرد.
کد خبر: ۱۰۱۲۲۴۰

حریف استقلال خوزستان در این بازی لخویای قطر بود؛ تیمی که صدر جدول لیگ ستارگان قطر را در اختیار خود دارد. هر دو گل این بازی در نیمه اول به ثمر رسید. حسن بیت سعید از روی نقطه پنالتی (دقیقه 7) و اسماعیل محمد (11) به ترتیب برای استقلال خوزستان و لخویا قطر گلزنی کردند تا نیمه اول این دیدار با تساوی یک بر یک تمام شود. نتیجه‌ای که تا پایان بازی حفظ شد. البته نیمه دوم از آن استقلال خوزستان بود و نمایشی قابل قبول ارائه کرد. در پایان این بازی حسن بیت‌سعید به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

در دیگر دیدار این گروه الفتح عربستان با نتیجه 3 بر یک الجزیره امارات را شکست داد تا 4 امتیازی شده و در رده سوم بنشیند. الجزیره هم کماکان بدون امتیاز است.

پورموسوی: ما و لخویا شانس صعود هستیم

سیروس پورموسوی، سرمربی استقلال خوزستان در پایان بازی با لخویا گفت: خدا را شکر می‌کنیم که از این بازی بزرگ سربلند بیرون آمدیم. دوست داشتیم آخرین بازی سال را با هواداران جشن بگیریم و پیروز شویم؛ اما تساوی و یک امتیاز هم ارزشمند بود. بازیکنان ما با غیرت و تعصب بازی کردند، ولی هنوز صدرنشین گروه و امیدوار به آینده هستیم. روزهای خوب در پیش است. ان‌شاءالله شرایط بهتر می‌شود. هنوز پیش‌بینی تیم‌های صعود کننده به مرحله بعد سخت است. با توجه به نتایجی که تاکنون به دست آمده، تیم ما و لخویا شانس‌های نخست صعود به مرحله بعد هستند. در این بازی دو موقعیت صد درصد گلزنی داشتیم که آنها را از دست دادیم، اما این موضوع چیزی از ارزش‌های ما کم نمی‌کند. از همه خبرنگاران بابت انعکاس اخبار استقلال و همه هواداران بابت حمایتشان از استقلال تشکر می‌کنم.

استقلال خوزستان با این تساوی 7 امتیازی شد تا در صدر گروه B قرار گیرد. لخویا هم با این تساوی 5 امتیازی شد و در مکان دوم باقی ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها