«نرگس مست» آماده می‌شود

آخرین مراحل فنی «نرگس مست» اولین ساخته بلند سینمایی سید جلال‌الدین دری در حال انجام است و در ظرف یک ماه کار آماده نمایش می‌شود.
کد خبر: ۱۰۱۱۳۶۵

به گزارش فارس، عبدالله اسفندیاری تهیه‌کننده سینمای ایران درباره مراحل آماده‌سازی فیلم نرگس مست، گفت: صداگذاری و جلوه‌های ویژه بصری این فیلم در حال انجام است و به محض آماده شدن با دفاتر پخش وارد مذاکره می‌شویم.

او درباره زمان مناسب برای پخش فیلم نرگس مست، گفت: داستان فیلم درباره ستایش موسیقی سنتی ایرانی است و باید در شرایطی اکران شود که مناسبت مذهبی و ایام سوگواری نباشد؛ زیرا فضای موسیقی فیلم مانع اکران فیلم در این ایام خواهد بود و بهترین زمان برای اکران تابستان خواهد بود. سعید پورصمیمی، مهدی پاکدل، میترا حجار، هومن برق‌نورد، سیامک صفری، نگار عابدی، رضا فیاضی، امیرحسین مدرس، متین ستوده و... بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها