آزاد شدن خرید و فروش روبل

جام جم آنلاین: دولت روسیه کلیه محدودیت ها برای خرید و فروش روبل، واحد پول این کشور را لغو کرده و روبل ، واحد پولی قابل تبدیل به ارزهای خارجی شده است.
کد خبر: ۱۰۰۹۸۲

به گزارش شبکه BBC ، با لغو محدودیت ها برای خرید و فروش روبل روس ها می توانند از این پس در بانک ها حساب خارجی باز کنند. این اقدام همچنین باعث کاهش محدودیت های سرمایه گذاران خارجی خواهد شد.
آلکسی کودرین، وزیر دارایی روسیه گفت انتظار دارد با این تصمیم ده ها میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی وارد کشور شود.
در طی سال های اخیر روسیه به تدریج محدودیت های بازرگانی و بانکداری را رفع کرده است.
در ماه مه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه دستور داد زمان اجرای طرحی که برای لغو کنترل روبل تهیه شده بود جلوتر افتاده و از تاریخ اول ماه ژوییه یعنی دو هفته زودتر از اجلاس سران گروه در سن پترزبورگ، به اجرا درآید.
تاکنون روس هایی که می خواستند وجه نقد را در حساب های خارجی واریز کنند ناگزیر بودند یک چهارم این مبلغ را در حساب بانک مرکزی روسیه بگذارند.

در همین حال خارجیانی که می خواستند پول به روسیه انتقال دهند ملزم بودند به عنوان «ودیعه» برای حفاظت در برابر ریسک سرمایه، معادل این پول را در حساب بانکی بگذارند.
اکنون این محدودیت ها لغو شده و روبل مانند دلار و یورو به صورت یک ارز قابل خرید و فروش درخواهد آمد.
این مسا له گام مهمی در جهت توسعه اقتصاد مبتنی بر بازار آزاد در روسیه و تقویت سرمایه گذاری خارجی محسوب می شود.
لغو محدودیت ها برای خرید و فروش روبل نشان می دهد که تاچه اندازه روسیه از دهه یعنی دوره ای که دچار نرخ بالای تورم، کاهش ارزش روبل، فقر و بدهکاری بود و حتی خود روس ها هم مایل به داشتن روبل نبودند، فاصله گرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها