عراق از قانون جدید مهاجرتی آمریکا استقبال کرد

وزارت امور خارجه عراق از حذف نام این کشور از فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا استقبال کرده و آن را «گامی در مسیر صحیح» دانست.
کد خبر: ۱۰۰۹۳۷۵
عراق از قانون جدید مهاجرتی آمریکا استقبال کرد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، وزارت امور خارجه عراق از تصمیم «دونالد ترامپ» برای مستثنی کردن عراق از فرمان ممنوعیت سفر به آمریکا استقبال کرده و آن را گامی در جهت صحیح برشمرد.

در همین راستا، «احمد جمال» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد که این وزارتخانه رضایت عمیق خود را از تصمیم صادره از سوی رئیس جمهور آمریکا که طی آن اتباع عراقی از ممنوعیت سفر به ایالات متحده مستثنی شده اند، ابراز می دارد.

جمال افزود: این تصمیم گامی مهم در مسیر صحیح است که پیمان راهبردی بین بغداد و واشنگتن در بسیاری از زمینه ها از جمله مبارزه با تروریسم را تقویت می کند.

گفتنی است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سرانجام روز دوشنبه قانون بازبینی شده محدودیت ورود شهروندان شش کشور اسلامی به خاک آمریکا را امضا کرد.

به گفته «کلیان کانوی»، مشاور کاخ سفید، بر اساس قانون جدید کلیه آن دسته از شهروندان این کشورها که اقامت دائم آمریکا را در دست دارند از قانون منع مهاجرت معاف شده اند.

همچنین آن دسته از شهروندانی که ویزای قانونی در دست داشته و به داخل خاک آمریکا وارد شده و یا قصد ورود به خاک این کشور را دارند نیز از محدودیت های اعمال شده معاف خواهند بود.

گفتنی است دولت آمریکا با هماهنگی های انجام شده با دولت عراق، شهروندان این کشور را به طور کلی از قانون منع ورود به آمریکا معاف کرده است.

«کانوی» همچنین تاکید کرده که زمان آغاز اجرایی شدن قانون جدید امضا شده توسط ترامپ از ۱۶ مارس (۲۶ اسفند) خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها