در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مواد لازم برای تهیه سالاد سیبزمینی:
سیبزمینی ریز با پوست یا سیبزمینی بزرگ نصف شده: نیم کیلوگرم
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری / پیاز قرمز خرد شده: یک عدد/ گردوی خرد شده: یک قاشق غذاخوری / ماست ساده: 4 قاشق غذاخوری / سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری / گوجهفرنگی در آفتاب خشک شده: چهارعدد / نمک و فلفل: به میزان لازم / روغن زیتون بیبو: 2 قاشق غذاخوری/ آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
سیبزمینیها را بشویید و با نمک در آبجوش بریزید تا کاملا بپزد. گوجهفرنگیهای خشک شدهتان را برشهای نازک بزنید و به سیبزمینیهای خرد شده اضافه کنید. پیاز را هم حلقهحلقه خرد کرده و اضافه کنید. گردو را روی مواد بریزید. نمک و فلفل و کمی روغن زیتون و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
سس مایونز و ماست را مخلوط کرده و با کمی نمک و آبلیمو آن را مزهدار کنید و در کنار سالادتان سرو کنید تا هر کس به اندازه مورد دلخواه از آن استفاده کند. اگر گوجهفرنگی خشک شده در دسترستان نیست، میتوانید از برشهای نگینی شده گوجهفرنگی تازه استفاده کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: