ایجاد 5000 شغل جدید در آذربایجان‌غربی

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: 5 هزار شغل جدید با تسهیلات دو هزار و 500 میلیارد ریالی در واحدهای صنفی آذربایجان‌غربی ایجاد می‌شود.
کد خبر: ۹۹۸۹۰۷

محمد دهقان در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به احیای واحدهای تولیدی صنفی نیمه فعال در آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در این رابطه تاکنون دو هزار و 500 واحد صنفی نیمه فعال در استان شناسایی شده که زمان‌بندی اجرای آن از سال 95 تا 99 هدفگذاری شده است.

وی افزود: از سوی دیگر پیش‌بینی کل اشتغال جدید پنج هزار نفر و تسهیلات مورد نیاز برای راه‌اندازی آن، دو هزار و 500 میلیارد ریال برآورد شده است. معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه تاکنون 450 واحد صنفی مورد پایش قرار گرفته شده است، اضافه کرد: در این باره میزان اشتغال جدید در سال 95 نیز به تعداد 900 نفر بوده است.

به گفته دهقان، تاکنون 220 واحد صنفی برای اخذ تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده و تعداد واحد بهره‌مند تسهیلات نیز 26 واحد بوده و علاوه بر آن، کل مبلغ تسهیلات پرداختی نیز به چهار هزار و 840 میلیون ریال رسید.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرشبافی در استان تصریح کرد: در استان آذربایجان‌غربی برابر آمار موجود و بررسی های انجام یافته سالانه 289 هزار متر مربع انواع فرش‌های دستباف در سبک های قبا، ماهی، نقشه، افشار و فرش تمام ابریشم توسط 72 هزار بافنده در ابعاد و نقوش و رنگ آمیزی های متنوع تولید می‌شود. معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: براساس آمار و اطلاعات موجود در سطح استان تعداد 72 هزار و 321 نفر بافنده دائمی در سطح استان به بافت فرش اشتغال دارند که مجموع تولید سالیانه آنها حدود 289 هزار متر مربع برآورد شده و با احتساب قیمت متوسط هر فرش 20 میلیون ریال، ارزش تولیدات این حوزه در سال گذشته به پنج هزار و 800 میلیارد ریال رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها