کمک 350 دلاری یک خارجی

افسون علی‌مرادیان، یکی از اعضای گروه نجات برای بخشش متهمان به قتل‌های ناخواسته به جام‌جم گفت: از سه ماه پیش تلاش‌های گروهمان آغاز شد تا این که چند هفته پیش به کمک خیرین توانستیم مبلغ صد میلیون تومان از مبلغ دیه را تامین کنیم. اما هنوز 150 میلیون تومان از پول دیه باقی مانده بود. وقتی از هنرمندان عزیزکشورمان خواستیم برای جمع آوری بقیه پول تامین دیه با ما همگام شوند، آنها پذیرفتندو پنج نفر از بازیگران و هنرمندان نقاش زن و مرد که در کارهای عام‌المنفعه و کمک به زندانیان فعالیت داشتند، با ما همراه شدند.
کد خبر: ۹۹۷۲۹۶

وی افزود: هنرمندان نقاشمان که تعدادشان هم زیاد بود یک گالری نقاشی در دو روز چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته راه‌اندازی کردند به امید آن که بتوانند با فروش آثار هنری خود، کمکی خیرخواهانه برای آزادی آرمان انجام دهند. با تلاش این گروه از هنرمندان در دو روزی که نمایشگاه برپا بود و آثار آنها به فروش رسید، بیش از 82 میلیون تومان و 350 دلار که یک فردخارجی برای کمک به آزادی این زندانی نوجوان تابلوهای نقاشی خریده بودند، جمع‌آوری شد. بیش از 70 میلیون تومان باقی مانده بود که تصمیم گرفتیم برای تهیه مبلغ باقیمانده کمپین اینترنتی راه بیندازیم.

علی مرادیان ادامه داد: کمپین اینترنتی که راه انداختیم فعالیت خود را از شامگاه سه‌شنبه گذشته آغاز کرد و این فعالیت پنج شبانه‌روز ادامه پیدا کرد تا این که کار به سرانجام رسید و 4700 نفر عضو گروه شدند و هر کدامشان با پرداخت مبلغی سهمی در جمع‌آوری این دیه برای آزادی پسر 18 ساله برداشتند. وی گفت: سرانجام ساعت 21 یکشنبه دهم بهمن امسال مبلغ باقیمانده نیز جمع آوری شد. با جمع‌آوری پول دیه منتظر هستیم تشریفات قانونی برای پرداخت این دیه به خانواده مقتول انجام و مقدمات آزادی آرمان فراهم شود. خوشحالم مردم با ما همراه و همدل شدند و توانستند مقدمات آزادی این پسر 18 ساله را فراهم آورند. آرمان سومین زندانی‌ای بود که توانستیم با راه‌اندازی کمپین اینترنتی، بخشی از دیه‌ای که آنها باید بپردازند را فراهم آوریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها