افتتاح آزمایشگاه مرکزی شرکت آب و فاضلاب زنجان

آزمایشگاه مرکزی در محل تصفیه خانه آب شهر زنجان در 980 متر مربع مساحت با صرف 17میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۹۹۷۱۲۵
افتتاح آزمایشگاه مرکزی شرکت آب و فاضلاب زنجان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از زنجان، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هدف از اجرای این پروژه ایجاد و تجهیز آزمایشگاه مرکزی مطابق با استاندارد روز جهت انجام آزمایشات مربوط به کنترل کیفی آب و فاضلاب اعلام کرد.

علیرضا جزء قاسمی ضمن تاکید بر واحد کنترل کیفیت گفت: کنترل کیفیت آب شرب در مراحل تولید، انتقال، تصفیه، ذخیره و شبکه توزیع در شهرهای تحت پوشش شرکت از طریق واحد های کنترل کیفی انجام می شود .

وی گفت: واحد آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاههای تحت پوشش شرکت در طی سالهای فعالیت خود بنا بر مقتضیات زمان، افزیش جمعیت، گسترش تاسیسات تامین و توزیع آب، افزایش آلاینده های محیط زیست و منابع آب ،ارتقاء استانداردها به تدریج توسعه و تکامل یافته است .

قاسمی به فعالیت آزمایشگاهها در سطح استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شرکت آب و فاضلاب استان زنجان دارای 5 آرمایشگاه مجهز و تخصصی در زمینه آب و فاضلاب است که کارشناسان امر ، پایش و کنترل کیفی آب از منابع تامین تا نقاط مصرف و منطبق بر استانداردهای کیفی (ملی ، سازمان بهداشت جهانی WHO، سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت نیرو ) انجام می دهند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه تصریح کرد: آزمایشگاه مرکزی در حال اخذ گواهی آزمایشگاه معتمد محیط زیست و گواهینامه ISO 17025 با پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژیکی است.

جزء قاسمی افزود: در این آزمایشگاه، آزمایش های باکتریائی، فیزیکی، شیمیایی نظیر آزمایش PH، کدورت، آمونیاک، سختی، کلسیم ،سدیم، پتاسیم و منیزیم و ... انجام می شود .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها