برای استقلال رضایت‌نامه گرفت اما...

شهباززاده روی هوا!

سجاد شهباززاده، مهاجم سابق استقلال از باشگاه آلانیا اسپور به صورت رسمی جدا شد ولی با اتفاقاتی که برای این باشگاه تهرانی افتاده، او قطعا به تیم دیگری منتقل خواهد شد. روز گذشته فیفا به صورت رسمی اعلام کرد استقلال از نقل و انتقالات زمستانی محروم شده است. این حکم به آن معنا بود که هر بازیکنی را خریدند، نمی‌توانند بازی بدهند و در ادامه هم نمی‌توانند بازیکن دیگری به خدمت بگیرند.
کد خبر: ۹۹۴۲۷۲

بدین ترتیب آبی‌ها در خرید سجاد شهباززاده هم ناکام خواهند بود. این باشگاه برای جذب مهاجم سابق خود همه کار کرد. آنها چند روزی است به او پیغام می‌دهند و منصوریان هم در مصاحبه‌ای گفت شماره 10 استقلال را برای این بازیکن کنار گذاشته است. سجاد که در این مدت اظهارنظری درباره بازگشت به استقلال نکرد، علاقه‌مند بود برگردد و کنار تیم محبوبش باشد؛ ولی حالا با این اتفاقات باید به فکر تیم جدیدی باشد.

باشگاه تراکتورسازی ازجمله خواهان جذب سجاد شهباززاده است. شایعاتی هم درباره انتقال احتمالی او به قطر شنیده می‌شود که هنوز خود و مدیر برنامه‌هایش این شایعات را تائید نکرده‌اند. سجاد شهباززاده روز گذشته از طریق یکی از دوستان خبرنگارش در جریان محرومیت باشگاه استقلال از نقل و انتقالات قرار گرفت و سپس با پیگیری‌هایش متوجه شد این حکم قطعی است و جای بخششی هم وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها