‌سربازی خوشایند می‌شود

‌ معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این که سربازان بیش از 50 درصد بدنه نیروهای مسلح را تشکیل می‌دهند و در عرصه‌های مختلف چون امنیت آفرینی، توسعه دانش و پژوهش نقش آفرین هستند، ‌گفت: با خوشایندسازی خدمت سربازی می‌توانیم گامی موثر در مسیر پیشگیری از وقوع جرم در میان سربازان وظیفه برداریم.
کد خبر: ۹۸۴۹۹۹

به گزارش جام‌جم، سردار‌محمدجواد زاده کمند در هجدهمین مجمع پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح افزود: با توسعه نظارت و کنترل‌ها و اقداماتی دیگر مانند ثبات و بهبود قوانین و مقررات و افزایش منزلت سربازان می‌توانیم اقداماتی شایسته و موثر به منظور کاهش وقوع جرم در میان سربازان را استمرار ببخشیم.

به گفته وی، باید ساز و کارهای تحقق پیشگیری از جرم تقویت و اجرایی شود. همچنین افزایش هزینه یک جرم می‌تواند در کاهش وقوع آن موثر باشد.

معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره کاهش وقوع جرم در میان سربازان وظیفه بیان کرد: باید رویکرد تعالی و توانمندسازی سربازان و کادرسازی برای نظام و انقلاب را از میان سربازان برگزینیم، که این مهم طرح‌ها و برنامه‌های مناسب و راهبردی را می‌طلبد.

حجت‌الاسلام بهرامی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز در این مراسم از کاهش 22 درصدی فرار از خدمت سربازی در این نیرو خبر داد و تصریح کرد: با همه کاستی‌ها و نیز مشکلاتی که در ارتباط با سربازی وجود دارد، ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان قضایی این نیرو با افتخاراعلام می‌کند که میزان فرار از خدمت سربازی در این نیرو 22 درصد کاهش پیدا کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها