خانه دسر و شیرینی

حلوای لبو

حالا که فصل زمستان است و لبو در دسترس، ‌اگر می‌خواهید دسر خوشرنگی در کنار غذای اصلی‌تان درست کنید، ‌پیشنهاد این هفته ما حلوای لبو است.
کد خبر: ۹۸۴۸۲۳

این دسر علاوه بر رنگ خوش و چشمنوازش به علت داشتن مقادیر فراوانی پتاسیم به کاهش فشار خون کمک زیادی می‌کند. همچنین به علت داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای حلوای لبو:

لبوی پوره شده: یک فنجان

آرد: یک فنجان

شکر: یک فنجان

آب: یک فنجان

روغن جامد یا کرمانشاهی: یک‌چهارم فنجان

پودر هل: نصف قاشق چایخوری

زعفران: نوک قاشق چایخوری

کشمش و پسته و بادام خرد شده: به میزان لازم

لبو را در زودپز بپزید و با غذاساز پوره کنید. روی حرارت کم گاز‌‌ شکر، آب، ‌پودر زعفران و هل را قرار دهید تا شکر آب شود. آردتان را دوبار الک کنید و داخل تابه روی گاز بریزید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شده و کمی رنگ آن تیره شود. در این مرحله روغن را اضافه کنید و هم بزنید. بعد پوره لبو را بیفزایید و شکر آب شده را هم اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا آب اضافه حلوا تبخیر شود. می‌توانید پسته و بادام خرد شده را نیز آخر در حلوایتان بریزید یا به صورت خام بعد از پخت و کشیدن حلوا در ظرف مناسب روی حلوا قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها